Novi Sad
24.11.2010.
17:10 > 15:45
Građani koji su danas protestovali jer ne mogu da se usele u svoje novoizgrađene stanove na Bulevaru Jovana Dučića na Novom naselju, ipak će najverovatnije dobiti ključeve svojih novih domova.  
  • Prevareni

    23.01.2011 14:30
    Sta nam rade...
    Citam i citam, i ne mogu da vjerujem koliko nas PREVARENIH ima. Agencije uzele svoj postotak i nije ih vise briga, invenstitor ili ko zna ko godinama koristi nas novac i ne pomisljajuci da ispostuju dogovoreno, a mi, sve bolesni i bolesni. Godinama tripimo i patimo zbog nemoci da ucinimo bilo sta i da odbranimo svoje dostojanstvo i mukotrpnim radom steceni novac. Pa kako da ostanemo zdravi normalini?!
    A drzava, koja treba da stiti svoje gradane, je puna sluzbenika koji jedu isti kolac kao i oni koji su nas directno prevarili. Pa, dali ima ikakve nade vise? Ja bih volio da je vidim, ali cini mi se, gubi se sve vise i vise.
  • lana

    27.11.2010 09:11
    "građevinska varalica"
    Ovo se zove cenjkanje ne samo sa vremenom, živcima i novcem, već sa ljudskim sudbinama... koliko je životnih priča stalo u prethodne četiri godine zbog tih "zidova"?! Ne znam šta dotični gosp. i njemu slični misle- to su tipovi ljudi koji veruju da je sve ono što ponavljano pričaju i obećavaju istina i druge vazda uveravaju u to... ma to je njihovo. Međutim, vređajuće je to što omalovažavaju ljude koji se bore za nešto što je njihovo, za nešto što su platili i strpljivo čekali, ne znajući u svom poštenju da su uvučeni u igru "građevinska varalica"!!!
  • otal

    25.11.2010 15:27
    ddd
    A da li će gradonačelnik (ili skupština) dati nalog i da se radnicima SI-PARTNERA (njih 500)prizna 2.5 godine radnog staža pošto poslodavac nije plaćao ni doprinose a ni poreze na zaradu. Mogli bi i to da priznaju sobzirom da je takvo stanje dopustila gradska poreska služba. Zamislite da jedna tako jaka firma 2.5 godine ne plaća poreze i doprinose i to niko ne primeti. Inače ovaj novi investitor je znao u šta se upušta i neka sada završi posao i da ljudima ključeve a ne da mu neko (odnosno novosađani) poklanja parcelu.
  • janjac

    25.11.2010 13:17
    šta dalje...!
    Ljudi, ovde se samo priča, može li nešto konkretno?
    Ko je rekao da je postignut dogovor sa "ZIG"-om?
    Ime, prezime, pismena odluka, gde je?
    Mora li to Skupština grada to da aminuje?
    Kad je Skupština grada, ako je neophodna?
    Gradonašelniče, kolko vidim baš Vas brine 37 porodica, znam, manje su važne od jednog koša u gradu i video snimka?
    Ma, kakve veze imaju stanovi i parcela?
    Investitoru pokaži sve papire, dosta praznih priča i ucena?
    021, pitajte i vlasnika Si Partnera o svemu?
    PRIČA JE MALO ZAMRŠENIJA, SAMO NIKO NEĆE DA PRIČA O TOME, ja mogu nije problem
    021, svaka čast, ostalim medijima je važniji koš i samo o tome pišu....
    Zato svako sa parama može da radi običnom čoveku šta mu se prohte.
  • Tanja

    25.11.2010 12:45
    pravna država, institucije rade svoje....
    Slučaj stanara u državi gde postoji udruženje prevarenih građana za stanove.... svaki komentar suvišan, svi znamo na čijoj strani je pravda, ali pomoću koje institucije da je ostvarimo i u čekanju ne izgubimo ono oko čega se borimo....dotle neko može da lovi u mutnom!??? Pitanje je da li.....?
  • Nikola

    25.11.2010 10:23
    Sta ces posle?
    Ukoliko je investitor preuzeo na sebe obaveze od Si partnera kao i stanove koji su u potpunosti isplaceni,odakle mu mogucnosti da trazi doplatu za nesto sto je vec prodao i sto prakticno nije njegovo.Pitam se kome ce gospodin Vuckovic prodati bilo sta a ne stan ukoliko ovo pode kako ne treba.Mislim da bi bilo posteno da mu novi vlasnici stanova oproste tj. isplate ga time sto mu nece traziti penale za 3 (ili vise) godine koliko kasni izgradnja.
  • 24.11.2010 21:59
    he, kupac - investitor je sve znao kada je kupovao nedovrseni stambeni objeka, ugovre koji su kupci sacinili od prvog investitora se ne mogu menjati, je je te ugovore drugi investitor-kupac zano za njih,nego zeli da izvuce ako moze jos tih 250evra/m2, a gde je tu sada drava, zasto je dto sve dozvolila,
  • Загор

    24.11.2010 21:41
    кад тражимо кључеве од станова које смо поштено платили пре 5 година,онда господин Вучковић нема везе са нама и нисмо његови купци. А по ком основу онда захтева доплату?! Захваљујем му се на лепим речима које користи као што су багра,руља...у време када смo давали новац били смо господа. Понижени смо и јадни као и читава држава...
  • obavesten

    24.11.2010 20:40
    ha ha , novi investitor je preuzeo spornu investiciju od Si partnera koji u stvari nije ni bio investitor, nego jkp Zelenilo, koje je pribavilo papire za izgradnju stambenih zgrada.(?)
    Uvlacenje sada Grada u pricu oko dodele neizgradjene parcele je samo u njegovoj masti.

  • sale novosadjanin

    24.11.2010 19:17
    sutra
    bi se uselio u moj stan da sam ga kupio,pa nek dodje licno investitor da me izbaci.
    ljudi,ne cekajte sudsku odluku-uselite se u svoje.
    VOJVODINA-VOJVODJANIMA !!!
  • G

    24.11.2010 18:10
    Znači ako neko drugi njega ošteti, štetu bi da gospodin naplati preko leđa onih koji ga nisu oštetili, istovremeno im uskraćujući pravo na ono što su pošteno platili?
  • nina

    24.11.2010 17:53
    Pa, vi onda kupite stan u izgradnji i to jos od neproverenih investitora... Zapravo, postoje li provereni????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna